Laga mat och baka med margarin

Vi är många som gillar att laga mat och baka. Men vi vill att det ska gå smidigt ochatt våra gäster ska gilla det vi ställer fram på bordet. Ett sätt att förskra sig om attlltid lyckas riktigt bra är att använda margarin - båda till vardags och tvid mer festliga tillfällen. Med margarin kan du steka på hög temperatur utan att riskera att smaken på maten förändras, att det skvätter obehagligt eller att maten bränner vid. En fördel med att baka med margarin är att du inte behöver tänka på att ta fram det ur kylskåpet långt innan det är dags att knåda degen - det är alltid mjukt och lätt att hantera. Många vittnar om att sockerkakan bli extra fluffig med margarin och för den som är chokladbollsfantast är det skönt att slippa vänta på att smöret ska mjukna innan man kan rulla sina favoritbollar.

Mat och bak

Smör, margarin och oljor margarin

För en del kan mataffären ibland framstå som en oas av valfriheter – och frestelser- Men det…

Läs mer
Fettförvirring: smör, margarin och oljor

För en del kan mataffären ibland framstå som en oas av valfriheter – och frestelser- Men det…

Läs mer