use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Vi är många som gillar att laga mat och baka och vi vill att det ska gå smidigt och att våra gäster ska gilla det vi ställer fram på bordet. Ett sätt att försäkra sig om att lyckas riktigt bra är att använda margarin - både till vardags och vid mer festliga tillfällen. Med margarin kan du steka säkert på en högre temperatur utan att riskera att smaken på maten förändras, att det skvätter obehagligt eller att maten bränner vid. En fördel med att baka med margarin är att du inte behöver tänka på att ta fram det ur kylskåpet långt innan det är dags att knåda degen - det är alltid lagom mjukt och lätt att hantera. Många tycker också att sockerkakan blir extra fluffig med margarin och för den som är chokladbollsfantast är det skönt att slippa vänta på att smöret ska mjukna innan man kan rulla sina favoritbollar. Här hittar du bland annat recept och inspiration!